Verhuisfirma Anthonissen is een vierde generatie familiebedrijf in Antwerpen met 95 jaar ervaring in de verhuis, meubelbewaring en transport sector.Met de klemtoon op service, klant -vriendelijkheid en scherpe prijzen regelen wij uw verhuis van A tot Z! Wij geven tips en advies hoe u de verhuis best kan voorbereiden.

Check zeker uw Verzekering

Voor elke verhuizing is de Burgerlijke Aansprakelijkheid in de prijs inbegrepen: deze polis dekt alle schade aan het gebouw en/of derden.
De Belgische Kamer der Verhuisondernemers voorziet een beperkte aansprakelijkheid van het verhuisbedrijf bij eventuele schade aan uw huisraad of meubelen.
Daarom raden wij u steeds aan om een extra ALL-RISK verhuispolis
af te sluiten. Vraag onze vertegenwoordiger om meer details.

Onze diensten

• Demonteren en monteren van meubelen
• Gebruik van ladderlift op verschillende verdiepingen
• Professioneel laden van de verhuiswagen met gespecialiseerd verhuismateriaal (dekens, spanriemen,…)
• Aanvragen van parkeervergunning bij de politie of gemeentediensten
• Plaatsen van verkeersborden.

Speciale diensten (op aanvraag)

• Volledige inpak van de volledige inboedel: professionele inpakkers maken gebruik van de beste materialen om zo uw kostbare meubelen te beschermen tijdens hun reis naar de nieuwe woning.
• Aansluiten van verschillende elektrische materialen
• Ophangen van krronluchters, schilderijen en gordijnen
• Opkuis van uw woning (voor of na de verhuis)
• klusjesdienst

Tijd is kostbaar. Voor iedereen. Onze ervaren verhuizers kunnen u desgewenst helpen met het veilig inpakken van uw inboedel. Al onze verhuizers zijn opgeleid door de Belgische Kamer der Verhuizers en dragen het Erkende Verhuizer logo. We hebben alle soorten verpakkingsmateriaal in voorraad.

Zijdepapier, noppenÍolie, polyesterchips, noem maar op en we hebben het bij ons. Uw porselein, kleding, schilderijen, antiek en kunstvoorwerpen zullen met de grootste zorg worden verpakt en vervoerd.

Verhuizen Antwerpen Anthonissen

De werkdag kent een strakke tijdsplanning. Klanten rekenen erop dat in een bepaald tijdsbestek alle goederen of de inventaris is over verhuisd. Mocht er tussendoor iets misgaan, dan breng je de klant hiervan op de hoogte. De werkdag eindigt met het terugbrengen van de vrachtwagen, het afhandelen van verhuizingen en het opstellen van facturen.

De kosten voor deze opleidingen bedragen tussen de €1064 à €1549 euro. Deze kosten zijn aftrekbaar indien de opleiding bedoeld is voor het huidige beroep, maar ook voor het toekomstige beroep. De ervaren verhuizer kan een bijscholingscursus volgen, waarbij te kiezen valt uit de cursus fysieke belasting, ICT verhuizer of export packer.

Wat Kost Een Woningontruiming? – Verhuizen – Diensten

Dit heeft vooral betrekking op het netjes en secuur werken. Daarnaast is het belangrijk dat verhuizers ergonomisch werken. Het ergonomische werken draagt bij aan het voorkomen van blessures of ziekte. Dit is dan ook meteen de belangrijkste reden dat verhuizers in teamverband moeten tillen. De meeste verhuisbedrijven werken met een team van verhuizers, die aangestuurd worden door de ploegbaas.

Ook de juiste motivatie mag niet ontbreken als verhuizer. Algemeen belangrijke woorden zijn inzicht, zelfstandigheid, controleren, samenwerken, overleggen, flexibiliteit, plannen en organiseren. Het arbeidsmarktperspectief van een verhuizer is goed te noemen. De meeste verhuisbedrijven staan te springen om goed gemotiveerde verhuizers. Wel is het zo dat bijna iedereen werkzaam is als verhuizer – Verhuizen naar amsterdam.

Ik Ga Verhuizen

in elkaar moeten zetten of demonteren. Soms moet je ook dozen in- of uitpakken (Huis, huurwoning of bedrijfspand ontruimen?). Bij de meeste verhuisbedrijven kun je zo aan de slag. Zolang je maar van aanpakken weet en bereid bent om vroeg op te staan. Bij veel vacatures staat dat ze een bijrijder-verhuizer vragen. Dit betekent dat je niet over een (groot) rijbewijs hoeft te beschikken en alleen maar hoeft te sjouwen.

U kunt binnen een stad(bijv. verhuizen in Amsterdam) verhuizen, of naar een ander land. Daarom behandelen we elke specifieke verhuizing met de grootste zorg. Zo zorgen we ervoor dat de vrijblijvende offerte precies op uw situatie is afgestemd. Op deze manier betaald u nooit te veel en geniet u van de kwaliteit die u verdient

Door admin