De veranda versieren is een uitstekende manier om een beetje karakter en charme aan uw huis toe te voegen. U kunt een warme, gezellige en uitnodigende sfeer creëren waar uw familie en vrienden dol op zullen zijn. Of u nu op zoek bent naar een herfst- of wintersfeer, of gewoon toe bent aan wat anders, er zijn veel creatieve manieren om de veranda te versieren.

Hergebruikte of gerecyclede voorwerpen

Een van de beste manieren om uw leefomgeving te verbeteren is recyclen. Met een beetje moeite en wat creativiteit kom je een heel eind. Van de plastic vuilnisbak tot de high-end wasmachine en droger, er is geen tekort aan mogelijkheden om voorwerpen die anders weggegooid zouden worden opnieuw te gebruiken.

Het mooiste is dat deze voorwerpen steeds opnieuw kunnen worden gebruikt. Een paar van de meer rudimentaire voorwerpen kunnen worden gebruikt voor functionele doeleinden, zoals een salontafel of een plek voor een paar planten. De rest kan worden omgevormd tot decoratieve voorwerpen. Er zijn zelfs enkele projecten die je doen wensen dat je een achtertuin had.

Een krat aan de muur zorgt voor een opvallende boekenplank. Het leuke van dit ontwerp is dat de o zo gebruikelijke kurk voor meer dan alleen opslag kan worden gebruikt. En als je op zoek bent naar een meer functioneel gebruik, probeer de kist dan eens te gebruiken als eettafel.

Vintage kerstversiering

Als u uw moderne veranda deze feestdagen gaat versieren, overweeg dan om vintage kerstversiering te gebruiken voor een klassieke, tijdloze look. Van ouderwetse favorieten tot unieke stukken, er zijn genoeg opties om uit te kiezen.

Probeer voor een uniforme look een palet van wit en zilver te gebruiken. Voeg glinsterende ornamenten toe met ingewikkelde handgemaakte details. Dit kan zo eenvoudig zijn als het aanbrengen van glitter op een ornament met lijm of het beschilderen ervan. U kunt ook een vleugje glamour toevoegen met metallic spuitverf.

Een van de populairste trends dit jaar zijn natuurlijke materialen. Interieurontwerpers voegen deze items toe aan hun portfolio en verwerken ze in hun displays. De sterling zilveren schelp op de boom, bijvoorbeeld, is een geweldige stocking stuffer voor iedereen die van het strand houdt. Het is handgemaakt in Frankrijk en heeft geborduurde details en een hulsttak.

Hangende dakgootbakken

Hangbakken kunnen een geweldige manier zijn om schoonheid toe te voegen aan uw veranda. Ze zijn gemakkelijk te maken en u kunt het project aanpassen aan uw wensen.

Om je hangende dakgootplanter te maken heb je wat basisgereedschap nodig. U hebt een goede boormachine nodig met verschillende houtbits, een meetlint, een gradenboog en een vierkant.

Zodra u al het basisgereedschap hebt, moet u uw 10 voet regengoot in vier stukken snijden die ongeveer 30 centimeter lang zijn. De stukken moeten worden geschilderd met verf voor buiten.

U heeft ook touw en terra cotta potten nodig om het project af te maken. Als je de tijd en energie hebt, kun je je dakgootplanter zelfs met verf bespuiten om hem op te knappen.

Houten pompoendecoratie voor veranda
Als het gaat om herfstdecoraties, is een houten pompoen misschien niet het eerste wat in je opkomt. Toch is deze decoratie een goede manier om wat feestelijke vrolijkheid toe te voegen aan uw veranda. Een leuke touch zou zijn om ook een paar potplanten toe te voegen. Als u de ruimte hebt, zou het een goed idee zijn om een paar stoelen en een bijzettafeltje te plaatsen om het geheel af te maken.

Een paar lampen toevoegen aan de mix zal ook helpen. Het mooiste is dat je geen fortuin hoeft uit te geven om een prachtige buitenruimte te creëren. U kunt zelfs een binnenruimte opnieuw gebruiken om hetzelfde effect te bereiken.

Voor iets nuttigs als een houten pompoen kun je proberen er goedkoop een te vinden. Hij kan worden gemaakt van een stuk hout, een paar planken of palletplanken. Sommige mensen maken ze zelf van gerecycled materiaal.

Ongebruikelijke voorwerpen

De veranda aan de voorkant is een geweldige plek om onverwachte voorwerpen neer te zetten. Deze kunnen een uniek tintje aan het huis geven. Je kunt inspiratie opdoen in kringloopwinkels of online zoeken naar ongewone decoraties.

Voor een rustieke stijl kun je oude deuren en luiken gebruiken, een paar kratten en een deken, of zelfs een paar oude metalen gieters. Voeg ook een paar planten toe. Als je een patio hebt, kun je kussens en een vloerkleed gebruiken om kleur toe te voegen. Een gezellige stoel kan een mooi middelpunt zijn.

Een rustieke veranda kan heel mooi zijn. Het kan worden versierd met bloemen, planten en zelfs kleine topiaries. Er zijn ook hangende planken en plantenbakken om uw decoraties weer te geven.

Rustieke borden zijn een populaire manier om de veranda te versieren voor de feestdagen. Gebruik een rustiek bord met een distressed afwerking, en voeg een paar ornamenten en seizoensgebonden accessoires.

Door admin